Analyse en behandeling van het Y20 van Lbs.

In presentatie

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is Y20 waard? 

Sinds enkele jaren produceert Lbs aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Na onze tests laat deze Y20 een lage score zien voor gezond gebruik. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Lbs zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De Y20 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Dit is precies wat de test van de Y20 laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 500 mAh, die tot de beste behoort.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. En over Y20 gaat het om het volgende.
 Lbs voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 500 mAh-batterij.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen die in eerste instantie op uw smartphone binnenkomen, opvragen.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 De 500 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de Y20, de juiste keuze? 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen