Analyse en behandeling van het Y163 van Prosbriliant tech.

In enkele woorden

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is Y163 compatibel met gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze Y163 een lage score zien voor gezond gebruik. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Prosbriliant tech worden geproduceerd; en deze Y163 is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Dit aangesloten horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Y163 voor u kan doen.
 Prosbriliant tech heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Dit horloge is op de ouderwetse manier opgeladen, met de meegeleverde kabel in de verpakking.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het gewicht is hoog, 68 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Is Y163 een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 68 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen direct op het horloge ontvangen.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Voor het gewicht, met zijn 68 gram, is het een van de zwaarst verbonden horloges.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Kortom, de Y163, de juiste keuze? 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen