Analyse en behandeling van het Y16 van Jaybest.

En om te beginnen…

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Is Y16 compatibel met gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De Y16 is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Jaybest zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Het horloge heeft geen PPG type hartslagsensor.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de Y16 is dit wat u kunt verwachten.
 Jaybest heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het is nogal zwaar, 78 gram, in vergelijking met andere horloges. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De Jaybest smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is Y16 een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 78 gram is het een van de zwaarste.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het 1.54 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 78 gram.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Kortom, de Y16, de juiste keuze? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen