Analyse en behandeling van het Y16 van Genrics.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Y16, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 De Y16 is vandaag de dag misschien een beetje verouderd, maar het is nog steeds een goede camera. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Genrics zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Het horloge heeft geen PPG type hartslagsensor.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Y16 voor u kan doen.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Genrics dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 480 mAh, die tot de beste behoort.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Het scherm wordt beschermd door versterkt glas. Dit voorkomt kleine ongelukken zoals krassen.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. Je zult hiervoor een ander horloge moeten kiezen.
 

De Genrics smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Dit is het detail voor de Y16.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 480 mAh-batterij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Zijn 480 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De Y16 – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen