Analyse en behandeling van het X6-Black van Starliantracker.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Starliantracker aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat X6-Black een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Starliantracker worden geproduceerd; en deze X6-Black is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Een apparaat dat zeer nuttig is wanneer u uw bewegingen wilt volgen, zoals het detecteren van een val.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de X6-Black laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Jammer dat Starliantracker het niet heeft gepland.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat X6-Black voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen direct op het horloge ontvangen.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met het grote 1.54-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De X6-Black tot slot 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen