Analyse en behandeling van het X3 van Hommie.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Hommie aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de X3 een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de X3 laat zien.
 Met dit model staat Hommie bovenaan de ranglijst. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft een van de beste batterijen, 360 mAh.
 Wat de autonomie betreft, verzekert Hommie dat deze 10 dagen zal duren.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat X3 voor u kan doen.
 Dit nieuwe model zal interessant zijn voor degenen die regelmatig sporten. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 360 mAh op de batterij.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Hommie horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Aan de batterijzijde is hij met zijn 360 mAh erg krachtig. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Kortom, de X3, de juiste keuze? 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 En hier is het belangrijkste zwakke punt om te overwegen:
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen