Analyse en behandeling van het X25 van Mowealgrand tech.

In presentatie

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat X25 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Mowealgrand tech zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Er is geen versnellingsmeter op dit model horloge aangesloten. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de X25 laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Jammer dat Mowealgrand tech het niet heeft gepland.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het is nogal zwaar, 68 gram, in vergelijking met andere horloges. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. En over X25 gaat het om het volgende.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 68 gram is het een van de zwaarste.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 De cellulaire functie is beschikbaar op deze smartwatch met de mogelijkheid om een SIM te gebruiken. Zo kunt u uw meldingen die in eerste instantie op uw smartphone binnenkomen, opvragen.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 68 gram.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De X25 tot slot 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen