Analyse en behandeling van het X20 van Yenisey.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is X20 waard? 

Sinds enkele jaren produceert Yenisey aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Na onze tests laat deze X20 een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Yenisey worden geproduceerd; en deze X20 is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 De X20 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze X20 nu te kopen.
 Het door Yenisey ontworpen model is een instapmodel. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Yenisey heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over X20 gaat het om het volgende.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Het horloge werkt met cellulaire technologie. Mobiele connectiviteit biedt niet alleen toegang tot de locatie, maar stelt het apparaat ook in staat om meldingen en waarschuwingen van het netwerk naar uw smartphone op te halen.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het Yenisey horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.55 inch – worden weergegeven. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De X20 tot slot 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen