Analyse en behandeling van het X02 van Meritsoar tech.

Als preambule van deze test

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds enkele jaren produceert Meritsoar tech aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Na onze tests laat deze X02 een lage score zien voor gezond gebruik. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Meritsoar tech wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De X02 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de X02 voor u kan doen.
 Met dit model staat Meritsoar tech bovenaan de ranglijst. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 500 mAh.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 De fabrikant heeft gekozen voor een rond scherm op deze nieuwe versie. Deze smartwatch biedt een aangenaam ontwerp met een wijzerplaat die groot genoeg is om de informatie te lezen. U kunt ook kiezen uit de vele beschikbare kleuren.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Dit is het detail voor de X02.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 500 mAh op de batterij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge kan een SIM bevatten die communicatie in de cellulaire modus mogelijk maakt. Zo kunt u uw meldingen direct op het horloge ontvangen.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met het grote 1.57-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. De 500 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De X02 – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen