Analyse en behandeling van het Watch Series 6 (GPS, 40 mm) van Apple.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 De vraag werd gesteld of er al dan niet belangstelling was voor de aankoop van deze Watch Series 6 (GPS, 40 mm). Wat we hebben geleerd van dit model is dat het vrij comfortabel is voor santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Watch Series 6 (GPS, 40 mm), de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De Watch Series 6 (GPS, 40 mm) van Apple biedt zijn nieuwste topmodel aan. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het werkt in Apple-modus; d.w.z. met automatische verbindingen om platforms, iCloud en Apple Music te downloaden. Natuurlijk heeft het het Watch OS besturingssysteem. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Andere kenmerken van dit model zijn een valdetector. Uitgerust met sensoren kan het horloge vervolgens waarschuwingen geven.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. En voor monitoring over een periode van tijd, het heeft een ECG-functie, kunt u elektrocardiogrammen uitvoeren op uw scherm om uw hartslag in detail te kennen.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Watch Series 6 (GPS, 40 mm) voor u kan doen.
 Apple maakt bijna een overtreding met dit model. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Apple heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Watch Series 6 (GPS, 40 mm) is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Dit is het detail voor de Watch Series 6 (GPS, 40 mm).
 Er is veel technologische evolutie op dit product, wat de sporters zal verleiden. Het leek ons dat dit horloge een van de beste is op het gebied van het monitoren van fysieke activiteiten. Het apparaat is resoluut sport- en fitnessgericht.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Een positief kenmerk van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Met zijn watch OS-besturingssysteem is dit aangesloten horloge een van de beste opties als u van plan bent om toepassingen te downloaden. Met het grote 1.5-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 Met Shazam; uw smartwatch identificeert de muziek en toont zelfs de teksten, zodat u mee kunt zingen.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

Kortom, de Watch Series 6 (GPS, 40 mm), de juiste keuze? 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren