Analyse en behandeling van het Watch Se (GPS, 44 mm) van Apple.

Om te beginnen

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben de nieuwste Watch Se (GPS, 44 mm) van Apple getest. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Apple aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De Watch Se (GPS, 44 mm) van Apple biedt zijn nieuwste topmodel aan. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Het is een zeer functioneel zelfgemaakt besturingssysteem, bekend. In een paar uur tijd kunt u genieten van de functies van het horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Dankzij jarenlang onderzoek is Apple erin geslaagd om de valdetectie te integreren in de functionaliteit van zijn smartwatches. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Heb je een slim horloge nodig? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de Watch Se (GPS, 44 mm) laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Apple dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. Je legt het op het rek en het laadt op.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. En over Watch Se (GPS, 44 mm) gaat het om het volgende.
 Er is veel technologische evolutie op dit product, wat de sporters zal verleiden. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het is het onmisbare apparaat dat uw prestaties en uw sportactiviteit analyseert.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 De hoogtemetersensor bepaalt de activiteit van de sportbeoefenaars waar het meten van het hoogteverschil nuttig is.
 Apple horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 U zult in staat zijn om nieuwe toepassingen te installeren op het platform dat gewijd is aan watch OS. Dankzij de grote schermgrootte van 1.7 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 Via de applicatie Find Near Me kunt u alles om u heen vinden, of het nu gaat om een bank, een ziekenhuis, een benzinestation of zelfs een hotel, restaurant of taxi.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

Watch Se (GPS, 44 mm), de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren