Analyse en behandeling van het Watch Se (GPS, 40 mm) van Apple.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 We hebben de nieuwste Watch Se (GPS, 40 mm) van Apple getest. Wat we hebben geleerd van dit model is dat het vrij comfortabel is voor santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– Zijn gewicht/grootte

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Het is duidelijk dat de Watch Se (GPS, 40 mm) een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Dit is het Watch OS. In een paar uur tijd kunt u genieten van de functies van het horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Dropdetectie is een van de functionaliteiten die aanwezig zijn op de smartwatch van Apple. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze Watch Se (GPS, 40 mm) nu te kopen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Apple heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het is nogal zwaar, 85 gram, in vergelijking met andere horloges. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Is Watch Se (GPS, 40 mm) een nieuwe elektronische gadget?
 Met dit product wil Apple voldoen aan de verwachtingen van een groot aantal mensen. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het is gemaakt voor sport in het algemeen.
 Met zijn gewicht van 85 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Een positief kenmerk van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Het watch OS-besturingssysteem stelt u in staat om de benodigde applicaties te downloaden op internetplatforms. Met het grote 1.5-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 85 gram.
 Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

De Watch Se (GPS, 40 mm) tot slot 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – Zijn gewicht/grootte