Analyse en behandeling van het watch gt van Huawei.

Als preambule van deze test

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

watch gt, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Het is duidelijk dat de watch gt een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Huawei wordt geproduceerd. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze watch gt een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze watch gt nu te kopen.
 Huawei laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 De fabrikant zorgt voor 14 dagen autonomie.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Huawei heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een ingenieuze eigenschap van deze watch gt is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Je legt het op het rek en het laadt op.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is watch gt een nieuwe elektronische gadget?
 Huawei heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Een positief kenmerk van Huawei horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met het grote 1.8-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Hoe zit het met watch gt? 

Kortom, het is een goede investering. Het is een goed product, dat in de meeste gevallen aan uw wensen voldoet.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen