Analyse en behandeling van het watch gt 2 van Huawei.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 De watch gt 2 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Huawei worden geproduceerd; en deze watch gt 2 is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de watch gt 2 laat zien.
 Huawei laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 De fabrikant kondigt zelfs een levensduur van 14 dagen aan.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Huawei vond het niet nodig om het te installeren.
 Belangrijk punt met betrekking tot de waterdichtheid, de fabrikant garandeert niet dat het waterbestendig is.
 Huawei heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het is zwaarder (299 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De Huawei smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Dit is het detail voor de watch gt 2.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 299 gram is het een van de zwaarste.
 De kans is groot dat sporters die zo licht mogelijk willen blijven, spijt krijgen van de afwezigheid van GPS. Met andere woorden, u moet uw smartphone altijd in de synchronisatiemodus hebben om uw bewegingen bij te houden.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een positief kenmerk van Huawei horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Je moet je concentreren op het lezen van de informatie op dit 1.2-inch scherm, dat een van de kleinste is. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 299 gram.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

watch gt 2, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – De grootte van zijn scherm
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen