Analyse en behandeling van het W46_Black van Oppo.

Als inleiding op deze analyse

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We hebben het nieuwste horloge van Oppo geprobeerd: de W46_Black. Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is W46_Black waard? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het ontwerp van de W46_Black is onberispelijk. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Zoals gebruikelijk heeft Oppo een robuust systeem op dit horloge geïnstalleerd. Het is de standaard Wear OS versie van Androïd. De verschillende knoppen en menu’s zijn gemakkelijk toegankelijk en vrij goed doordacht.
 Deze W46_Black geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de W46_Black laat zien.
 Oppo heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 De fabrikant zorgt voor 21 dagen autonomie.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Deze W46_Black is uitgerust met de NFC-functie; snel en eenvoudig te gebruiken. U plaatst uw horloge in de buurt van de terminal van de handelaar en betaalt uw ticket, uw drankje of wat u ook koopt, zonder dat u uw portemonnee uit uw zak hoeft te halen.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. En over W46_Black gaat het om het volgende.
 Met dit nieuwe model zal Oppo veel sporters interesseren. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het Oppo horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit aangesloten horloge heeft ook het voordeel dat het nieuwe applicaties kan ontvangen die u eerder hebt gedownload op het platform dat gewijd is aan OS Wear. Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.91 inch – worden weergegeven. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 U kunt ook direct vanuit uw smartwatch een Uber-taxi boeken, de voortgang van de chauffeur controleren en een schatting krijgen van de tijd die u nodig heeft voor uw reis, dit alles vanuit het comfort van uw pols.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

W46_Black, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Oppo-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze W46_Black is daarop geen uitzondering. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren