Analyse en behandeling van het w3 van Bozlun.

Als inleiding op deze analyse

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het ontwerp van de w3 is onberispelijk. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Bozlun wordt geproduceerd. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze w3.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de w3 is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, vraagt men zich af wat Bozlun dacht. Het is een van de slechtste modellen die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.
 De accuvoeding van 180 mAh maakt dit horloge een van de slechtste.
 Ook al beschouwt de fabrikant de levensduur als maximaal 15 dagen.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Bozlun heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat w3 voor u kan doen.
 Met dit product is Bozlun niet bedoeld voor sporters. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het is een horloge met een zeer lage autonomie, vanwege de 180 mAh-batterij.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Bozlun horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Met zijn 1.4-inch scherm is het een van de standaard horloges met een duidelijke weergave van gegevens. Tot slot kan het zijn dat de 180 mAh-batterij, vanwege het gebrek aan vermogen, regelmatig moet worden opgeladen.
 Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De w3 tot slot 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen