Analyse en behandeling van het VGg15Pink van Igreeman.

Als inleiding op deze analyse

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Is VGg15Pink compatibel met gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Igreeman aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De VGg15Pink is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Igreeman zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De VGg15Pink heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Voor de VGg15Pink is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Jammer dat Igreeman het niet heeft gepland.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het gewicht is hoog, 90 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat VGg15Pink voor u kan doen.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 90 gram is het een van de zwaarste.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het Igreeman horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.4 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 90 gram.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De VGg15Pink tot slot 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Uiteindelijk is hier een sterk punt over dit model:
 – Schermgrootte
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen