Analyse en behandeling van het verge lite van Amazfit.

En om te beginnen…

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Amazfit aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Na onze tests laat deze verge lite een lage score zien voor gezond gebruik. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Amazfit worden geproduceerd; en deze verge lite is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de verge lite laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Amazfit dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft de beste batterij van het moment, en heeft een vermogen van 390 mAh.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Het scherm wordt beschermd door versterkt glas. Er is niets vervelender dan het zien van een scheur na een lichte schok.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat verge lite voor u kan doen.
 Dit nieuwe model zal interessant zijn voor degenen die regelmatig sporten. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Fitnessliefhebbers zullen dit horloge interessant vinden.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 390 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Een positief kenmerk van Amazfit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Aan de batterijzijde is hij met zijn 390 mAh erg krachtig. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De verge lite – in een notendop 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen