Analyse en behandeling van het Uwatch2S-white van Umidigi.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Uwatch2S-white, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het ontwerp van de Uwatch2S-white is onberispelijk. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Umidigi worden geproduceerd; en deze Uwatch2S-white is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Deze Uwatch2S-white geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze Uwatch2S-white nu te kopen.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Umidigi dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het heeft een van de beste batterijen, 280 mAh.
 Umidigi beweert dat het apparaat ongeveer 15 dagen meegaat.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De Umidigi smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat Uwatch2S-white voor u kan doen.
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 280 mAh-batterij.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. Het vermogen van de batterij – 280 mAh – is het beste van vandaag. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Hoe zit het met Uwatch2S-white? 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het is een goed product, dat in de meeste gevallen aan uw wensen voldoet.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen