Analyse en behandeling van het Uwatch2S van Umidigi.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben het nieuwste horloge van Umidigi geprobeerd: de Uwatch2S. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is Uwatch2S compatibel met gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het ontwerp van de Uwatch2S is onberispelijk. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Het is een Watch OS zoals wij het willen. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Dit is precies wat de test van de Uwatch2S laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft de beste batterij van het moment, en heeft een vermogen van 280 mAh.
 De fabrikant kondigt zelfs een levensduur van 10 dagen aan.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Umidigi heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Uwatch2S is de mogelijkheid om draadloos op te laden. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over Uwatch2S gaat het om het volgende.
 Met dit nieuwe model zal Umidigi veel sporters interesseren. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het is het onmisbare apparaat dat uw prestaties en uw sportactiviteit analyseert.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 280 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Dankzij de aanwezigheid van de hoogtemeter kunnen de beoefenaars van bergsporten hun activiteit meten.
 Een positief kenmerk van Umidigi horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. Je moet je concentreren op het lezen van de informatie op dit 1.1-inch scherm, dat een van de kleinste is. Zijn 280 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 U kunt ook direct vanuit uw smartwatch een Uber-taxi boeken, de voortgang van de chauffeur controleren en een schatting krijgen van de tijd die u nodig heeft voor uw reis, dit alles vanuit het comfort van uw pols.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

Uwatch2S, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Onze tests hebben aangetoond dat het voldoet aan alle stijlen van behoeften en gebruik.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – De grootte van zijn scherm
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen