Analyse en behandeling van het Uwatch2S-Titanium Grey van Umidigi.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Uwatch2S-Titanium Grey, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 De Uwatch2S-Titanium Grey is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Umidigi wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intu├»tief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de Uwatch2S-Titanium Grey is dit wat u kunt verwachten.
 Umidigi maakt bijna een overtreding met dit model. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 280 mAh.
 Wat de autonomie betreft, verzekert Umidigi dat deze 15 dagen zal duren.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is Uwatch2S-Titanium Grey een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het is erg handig als je handen bezig zijn, bijvoorbeeld als je aan het sporten bent. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 280 mAh op de batterij.
 Het omvat GPS-tracking. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Umidigi horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorie├źn gedurende de dag te meten.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Aan de batterijzijde is hij met zijn 280 mAh erg krachtig. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Uwatch2S-Titanium Grey, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het is een goed product, dat in de meeste gevallen aan uw wensen voldoet.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen