Analyse en behandeling van het Uwatch2S-pink van Umidigi.

En om te beginnen…

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Onze tests hebben aangetoond dat Uwatch2S-pink een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Umidigi zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de Uwatch2S-pink is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft de beste batterij van het moment, en heeft een vermogen van 280 mAh.
 De fabrikant zorgt voor 15 dagen autonomie.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is Uwatch2S-pink een nieuwe elektronische gadget?
 Umidigi voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 280 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een positief kenmerk van Umidigi horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Het Umidigi horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. Zijn 280 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Kortom, de Uwatch2S-pink, de juiste keuze? 

Kortom, het is een goede investering. De Uwatch2S-pink is goed ontworpen en is geschikt voor veel gebruikers.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Het dagelijks gebruik
 Verschillende zwakke punten verschenen ons op dit horloge:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen