Analyse en behandeling van het Uwatch2S-black van Umidigi.

In enkele woorden

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat Uwatch2S-black een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Umidigi wordt geproduceerd. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de Uwatch2S-black laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Umidigi dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het is een van de modellen met een krachtige batterij, 280 mAh, die tot de beste behoort.
 Wat de autonomie betreft, verzekert Umidigi dat deze 15 dagen zal duren.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Uwatch2S-black is de mogelijkheid om draadloos op te laden. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

De Umidigi smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. Is Uwatch2S-black een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Het volgt in real time de gegevens met betrekking tot uw sportactiviteit. Het biedt samenvattingen over de evolutie van de sport die je beoefent.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 280 mAh op de batterij.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Umidigi horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met een gemiddelde schermgrootte van 1.3 inch is de informatie leesbaar. De 280 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Uwatch2S-black, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Van alle aangesloten horloges is dit model dicht bij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen