Analyse en behandeling van het uwatch gt van Umidigi.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben het nieuwste horloge van Umidigi geprobeerd: de uwatch gt. Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is uwatch gt compatibel met gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Vanuit dit oogpunt is de uwatch gt een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Dit is een andere omgeving dan wat we gewend zijn te zien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze uwatch gt.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Dit is precies wat de test van de uwatch gt laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Umidigi dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het heeft een van de beste batterijen, 280 mAh.
 De fabrikant zorgt voor 5 dagen autonomie.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Een praktisch detail van deze uwatch gt is de mogelijkheid van draadloos opladen. Je legt het op het rek en het laadt op.
 We zullen de afwezigheid van een aanraakscherm op dit model betreuren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. En over uwatch gt gaat het om het volgende.
 Dit nieuwe model zal interessant zijn voor degenen die regelmatig sporten. Het is handig en geruststellend om uw fysieke inspanning in één oogopslag te kunnen controleren. Fitnessliefhebbers zullen dit horloge interessant vinden.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 280 mAh.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Umidigi horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Met een schermafmeting van 1.3 inch zit hij in het gemiddelde. De 280 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

uwatch gt, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Dit is een uitstekend product, wat dit aangesloten horloge tot een onmisbaar accessoire maakt.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen