Analyse en behandeling van het Urun van Umidigi.

Als preambule van deze test

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is Urun compatibel met gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Umidigi aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het is duidelijk dat de Urun een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Umidigi worden geproduceerd; en deze Urun is daarop geen uitzondering. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Deze Urun geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Het horloge houdt uw slaap bij, net als een monitor van waaruit u de resultaten kunt analyseren.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Een handig apparaat als u de verbrande calorieën gedurende de dag wilt bijhouden.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Dit is precies wat de test van de Urun laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft een van de beste batterijen, 280 mAh.
 Wat de autonomie betreft, verzekert Umidigi dat deze 40 dagen zal duren.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Urun is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Je legt het op het rek en het laadt op.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat Urun voor u kan doen.
 Met dit product komt Umidigi tegemoet aan de behoeften van sporters. Het is erg handig als je handen bezig zijn, bijvoorbeeld als je aan het sporten bent. Het biedt samenvattingen over de evolutie van de sport die je beoefent.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 280 mAh-batterij.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een ander voordeel van Umidigi horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Je moet je concentreren op het lezen van de informatie op dit 1.1-inch scherm, dat een van de kleinste is. Zijn 280 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Tot slot, de Urun … 

Kortom, het is een goede investering. De Urun bereikt de top niet, maar blijft een goede keuze.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – De grootte van zijn scherm
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen