Analyse en behandeling van het ticwatch pro 4g van Ticwatch.

Voorwoord

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We hebben het nieuwste horloge van Ticwatch geprobeerd: de ticwatch pro 4g. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Zijn sportgerichte kenmerken

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

ticwatch pro 4g, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Het is duidelijk dat de ticwatch pro 4g een van de best mogelijke keuzes is. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het horloge is ontworpen op basis van een stabiel besturingssysteem. Het is Android’s Wear OS. De leerfase van de interface is snel en u profiteert snel van de functionaliteiten van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de ticwatch pro 4g is dit wat u kunt verwachten.
 Ticwatch laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Voor extra veiligheid is het uitgerust met een versterkt scherm. Zelfs als u voorzichtig bent, bent u nooit veilig voor een krasje of een schok op het horloge.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Deze ticwatch pro 4g is een van de horloges die dankzij de aanwezigheid van NFC verbonden zijn met het dagelijks leven. U plaatst uw horloge in de buurt van de terminal van de handelaar en betaalt uw ticket, uw drankje of wat u ook koopt, zonder dat u uw portemonnee uit uw zak hoeft te halen.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. Dit is het detail voor de ticwatch pro 4g.
 Ticwatch heeft ervoor gekozen om een breed segment van gebruikers aan te spreken. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het apparaat is resoluut sport- en fitnessgericht.
 Het omvat GPS-tracking. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Ticwatch horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Via het bijbehorende downloadplatform kunt u met deze OS Wear smartwatch de applicaties installeren waarin u geïnteresseerd bent. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 U kunt ook direct vanuit uw smartwatch een Uber-taxi boeken, de voortgang van de chauffeur controleren en een schatting krijgen van de tijd die u nodig heeft voor uw reis, dit alles vanuit het comfort van uw pols.
 Kortom, zoals u heeft begrepen, zal uw aangesloten horloge in staat zijn om aan vele behoeften te voldoen.
 

Hoe zit het met ticwatch pro 4g? 

Ticwatch-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze ticwatch pro 4g is daarop geen uitzondering. Dit is een uitstekend product, wat dit aangesloten horloge tot een onmisbaar accessoire maakt.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Zijn sportgerichte kenmerken