Analyse en behandeling van het ticwatch pro 2020 van Ticwatch.

Voorwoord

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We wilden weten wat de nieuwste ticwatch pro 2020 van Ticwatch waard was. Wat we hebben geleerd van dit model is dat het vrij comfortabel is voor santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Het vedergewicht
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is ticwatch pro 2020 waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 De ticwatch pro 2020 van Ticwatch biedt zijn nieuwste topmodel aan. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Ticwatch had het goede idee om een besturingssysteem te installeren dat vandaag de dag veel gebruikt wordt, wat het leerproces vereenvoudigt. Het is Android’s Wear OS. De leerfase van de interface is snel en u profiteert snel van de functionaliteiten van dit horloge.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze ticwatch pro 2020 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Heb je een slim horloge nodig? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze ticwatch pro 2020 nu te kopen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 400 mAh.
 De fabrikant kondigt zelfs een levensduur van 30 dagen aan.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 De fabrikant stelt dit nieuwe originele model voor met een rond gezicht. Deze smartwatch biedt een aangenaam ontwerp met een wijzerplaat die groot genoeg is om de informatie te lezen. Het voordeel van dit model is dat u het op uw gemak kunt personaliseren.
 Het scherm heeft een veiligheidsglas. U vermindert het risico op breuk en krassen.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het is een stijlvol en eigentijds horloge. Het gewicht is zeer laag, 308 gram, minder dan bij vergelijkbare modellen.
 Deze ticwatch pro 2020 is een van de horloges die dankzij de aanwezigheid van NFC verbonden zijn met het dagelijks leven. U kunt uw aankopen doen door uw horloge te richten op het betaalapparaat in de winkels.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is ticwatch pro 2020 een nieuwe elektronische gadget?
 Ticwatch heeft ervoor gekozen om een breed segment van gebruikers aan te spreken. Het leek ons dat dit horloge een van de beste is op het gebied van het monitoren van fysieke activiteiten. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Het is een van de lichtste horloges met 308 gram.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 400 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Met de gyroscoop kunt u afstanden meten met de gemaakte bewegingen.
 Een ander voordeel van Ticwatch horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit aangesloten horloge, uitgerust met een OS Wear-besturingssysteem, biedt de mogelijkheid om toepassingen te downloaden. Het is een van de zeer lichte horloges, gemakkelijk te dragen met zijn 308 gram.
 De 400 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 Als u een audio-opname wilt maken, biedt de Audio Recorder u de mogelijkheid om eenvoudig berichten op te nemen en op te slaan, zoals uw boodschappenlijstje of een belangrijk gesprek.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

De ticwatch pro 2020 – in een notendop 

Ticwatch-apparaten zijn voorbeeldig afgewerkt en deze ticwatch pro 2020 is daarop geen uitzondering. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Het vedergewicht
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken