Analyse en behandeling van het SW01-1 van Arbily.

In presentatie

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is SW01-1 waard? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De SW01-1 is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Arbily wordt geproduceerd. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Voor de SW01-1 is dit wat u kunt verwachten.
 Arbily maakt bijna een overtreding met dit model. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Het heeft een van de beste batterijen, 260 mAh.
 Dit model heeft geen GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Arbily heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het is een product met vele voordelen. Is SW01-1 een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het heeft een uitstekende autonomie, dankzij zijn 260 mAh-batterij.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Met de gyroscoop kunt u afstanden meten met de gemaakte bewegingen.
 Arbily horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Alleen de standaard geïnstalleerde exemplaren zijn beschikbaar.
 Aan de batterijzijde is hij met zijn 260 mAh erg krachtig. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

Tot slot, de SW01-1 … 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen