Analyse en behandeling van het SW-045046 van Latec.

En om te beginnen…

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair?  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat SW-045046 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het kan een esthetisch object zijn, ook al vinden sommigen het misschien niet erg aantrekkelijk.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Latec zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De gevoeligheid van de versnellingsmeter is in staat om zelfs microtrillingen van de pols en de arm te detecteren. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de SW-045046 voor u kan doen.
 Met dit model staat Latec bovenaan de ranglijst. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het is een correct horloge qua batterij, met 210 mAh.
 De fabrikant beschouwt de levensduur als maximaal 10 uur.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. Latec vond het niet nodig om het te installeren.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Latec heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een ingenieuze eigenschap van deze SW-045046 is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De Latec smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat SW-045046 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Dit model heeft een gemiddelde autonomie met een batterij van 210 mAh.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een ander voordeel van Latec horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorie├źn is op dit model aanwezig.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Voor de batterij, met zijn 210 mAh, is dit horloge krachtig genoeg. En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard ge├»nstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

De SW-045046 – in een notendop 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het enige wat ze voor haar heeft:
 – Het dagelijks gebruik
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen