Analyse en behandeling van het SP-Y11 van LDB.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

SP-Y11, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat SP-Y11 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door LDB worden geproduceerd; en deze SP-Y11 is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 De SP-Y11 heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze SP-Y11 nu te kopen.
 Als het gaat om het dagelijks leven, vraagt men zich af wat LDB dacht. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. LDB vond het niet nodig om het te installeren.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Er is geen draadloze oplaadfunctie voor de batterij.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het is een van de zwaarste modellen op de markt met 74 gram. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is SP-Y11 een nieuwe elektronische gadget?
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 74 gram is het een van de zwaarste.
 De kans is groot dat sporters die zo licht mogelijk willen blijven, spijt krijgen van de afwezigheid van GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Zo kunt u uw meldingen die in eerste instantie op uw smartphone binnenkomen, opvragen.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Er zijn verschillende besturingssystemen ge├»nstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.57 inch – worden weergegeven. Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 74 gram.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De SP-Y11 – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – Schermgrootte
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen