Analyse en behandeling van het Smart Watch van Willful.

Om te beginnen

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– De grootte van zijn scherm
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is Smart Watch waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Het ontwerp van de Smart Watch is onberispelijk. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Willful zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Deze Smart Watch geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Met zijn geavanceerde technologie is het in staat om het te analyseren, met elementen zoals het volgen van geluid en beweging terwijl u slaapt. Uiteindelijk weet u op welk niveau uw slaap zich bevindt.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Smart Watch voor u kan doen.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Willful dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 360 mAh.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Willful heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Wij leggen uit wat Smart Watch voor u kan doen.
 Willful voldoet aan de behoeften van veel fysiek actieve gebruikers. Het is erg handig als je handen bezig zijn, bijvoorbeeld als je aan het sporten bent. De fabrikant biedt gebruiksvriendelijke toepassingen voor het bijhouden van gegevens en statistieken.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 360 mAh.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Een positief kenmerk van Willful horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Door een schermafmeting van 0.96 inch zullen sommigen moeite hebben met het lezen en analyseren van de getoonde gegevens. Zijn 360 mAh-batterij is een van de krachtigste op de markt. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het blijft echter een eenvoudig en goedkoop product voor basisgebruik.
 

Hoe zit het met Smart Watch? 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – De grootte van zijn scherm
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen