Analyse en behandeling van het Smart Watch van Topsale-ycld.

In presentatie

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Topsale-ycld aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Onze tests hebben aangetoond dat Smart Watch een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het mag alleen worden gebruikt voor eenvoudige informatiedoeleinden.

 Het belangrijkste nadeel van dit horloge is nog steeds het besturingssysteem dat door Topsale-ycld wordt geproduceerd. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 De Smart Watch heeft helaas geen onderdelen van het accelerometertype. Een handig apparaat als u de verbrande calorie├źn gedurende de dag wilt bijhouden.
 Het stelt u ook in staat om uw hartslag gemakkelijk te controleren en waarschuwingen te genereren voor het geval er te veel slagen zijn.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Smart Watch voor u kan doen.
 Topsale-ycld laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Het heeft een van de beste batterijen, 400 mAh.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Wees voorzichtig, dit horloge is niet waterdicht.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Kan dit horloge niet gebruiken om naar muziek te luisteren. Dat was hier niet gepland.
 

De Topsale-ycld smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Dit is het detail voor de Smart Watch.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 De batterij heeft een van de beste autonomies met 400 mAh op de batterij.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge werkt met cellulaire technologie. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 Een ander voordeel van Topsale-ycld horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Afgezien van degenen die in het begin zijn ge├»nstalleerd, is er geen andere keuze.
 De 400 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Laatste punt over het toevoegen van nieuwe toepassingen: het is gewoonweg niet mogelijk op dit horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Hoe zit het met Smart Watch? 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen