Analyse en behandeling van het SM-R810NZDAXEF van Samsung.

Voorwoord

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is SM-R810NZDAXEF waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De SM-R810NZDAXEF is een beetje verouderd in vergelijking met de nieuwste apparaten op de markt. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Samsung worden geproduceerd; en deze SM-R810NZDAXEF is daarop geen uitzondering. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het is onmogelijk om te weten hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de SM-R810NZDAXEF laat zien.
 Samsung heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Het wordt al snel onderdeel van je dagelijkse leven.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Het heeft een aantrekkelijk rond scherm, meer dan veel andere duurdere modellen. Dit is een mooi horloge dat qua esthetiek vergelijkbaar is met sommige van de concurrerende modellen. Het kan ook worden aangepast aan uw smaak dankzij de verschillende kleuren.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. Het gewicht is hoog, 49 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Sommige mensen zullen het op de lange termijn onaangenaam vinden.
 De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Dit is het detail voor de SM-R810NZDAXEF.
 Met dit product is Samsung niet bedoeld voor sporters. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Qua gewicht is deze smartwatch niet goed geplaatst; met 49 gram is het een van de zwaarste.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 
Als je je geen sport kan voorstellen zonder muziek, dan laat dit horloge dat niet toe. 

Het Samsung horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Het is een van de relatief zware horloges met een gewicht van 49 gram.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Tot slot, de SM-R810NZDAXEF … 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen