Analyse en behandeling van het SK-SMWatch-00004 van Fullmosa.

Als preambule van deze test

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– Schermgrootte
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

SK-SMWatch-00004, de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Sinds enkele jaren produceert Fullmosa aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Onze tests hebben aangetoond dat SK-SMWatch-00004 een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Fullmosa zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de SK-SMWatch-00004 voor u kan doen.
 Fullmosa heeft een goedkoop model ontworpen dat misschien niet aan al uw behoeften voldoet. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 De accu heeft een vermogen van 170 mAh, waardoor het een van de zwakste accu’s van dit moment is.
 Ook al beschouwt de fabrikant de levensduur als maximaal 7 dagen.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. Fullmosa vond het niet nodig om het te installeren.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. De NFC-optie is niet geïntegreerd in dit aangesloten horloge, wat betekent dat er geen contactloze betaling plaatsvindt.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Wij leggen uit wat SK-SMWatch-00004 voor u kan doen.
 Fullmosa heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Een van de zwakke punten van deze smartwatch is zijn autonomie; het is een van de laagste met 170 mAh.
 In tegenstelling tot sommige concurrerende modellen bevat dit horloge geen GPS. Alleen de koppeling tussen telefoon en horloge zal in staat zijn om de positie of de afgelegde afstand bij te houden.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Meestal moet u zich tevreden stellen met de applicaties die standaard op deze smartwatch zijn geïnstalleerd. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.4 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Zijn 170 mAh accu is een van de laagste powerpacks in de categorie van de smartwatch.
 Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

Hoe zit het met SK-SMWatch-00004? 

Aan het einde van onze tests kunnen we alleen maar concluderen dat dit horloge overeenkomt met een instapproduct. Aan de andere kant weet u dat het met een zeer aantrekkelijke prijs een eenvoudige keuze kan zijn.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – Schermgrootte
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen