Analyse en behandeling van het Series 6 (GPS, 44 mm) van Apple.

Als inleiding op deze analyse

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 We hebben de nieuwste Series 6 (GPS, 44 mm) van Apple getest. In grote lijnen kan gesteld worden dat dit model voornamelijk voor santé is gemaakt. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De Series 6 (GPS, 44 mm) komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het integreert de Apple-omgeving en heeft native verbindingen met telefoons en computers. Het is een zeer functioneel zelfgemaakt besturingssysteem, bekend. De verschillende knoppen en menu’s zijn zeer eenvoudig toegankelijk, zelfs voor een beginnende gebruiker.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. De sensoren kunnen uw familie en vrienden waarschuwen in geval van een probleem.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Met de ECG-functie krijgt u uw elektrocardiogram voor een betere controle van uw hartslag continu.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de Series 6 (GPS, 44 mm) voor u kan doen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

De Apple smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. En over Series 6 (GPS, 44 mm) gaat het om het volgende.
 Apple heeft ervoor gekozen om een breed segment van gebruikers aan te spreken. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het is gemaakt voor sport in het algemeen.
 Het omvat GPS-tracking. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Met zijn watch OS-besturingssysteem is dit aangesloten horloge een van de beste opties als u van plan bent om toepassingen te downloaden. Het 1.7 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Kortom, zoals u heeft begrepen, zal uw aangesloten horloge in staat zijn om aan vele behoeften te voldoen.
 

De Series 6 (GPS, 44 mm) – in een notendop 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren