Analyse en behandeling van het Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) van Apple.

Voorwoord

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 De vraag werd gesteld of er al dan niet belangstelling was voor de aankoop van deze Series 5 (GPS + Cellular, 44mm). In grote lijnen kan gesteld worden dat dit model voornamelijk voor santé is gemaakt. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Is Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) compatibel met gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 Vanuit dit oogpunt is de Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) een goede keuze. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Als u al met de computer of telefoon van Apple bent uitgerust, zult u geen last hebben van het besturingssysteem. Het is een zeer functioneel zelfgemaakt besturingssysteem, bekend. De verschillende knoppen en menu’s zijn zeer eenvoudig toegankelijk, zelfs voor een beginnende gebruiker.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Dropdetectie is een van de functionaliteiten die aanwezig zijn op de smartwatch van Apple. De sensoren kunnen uw familie en vrienden waarschuwen in geval van een probleem.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 En voor monitoring over een periode van tijd, het heeft een ECG-functie, kunt u elektrocardiogrammen uitvoeren op uw scherm om uw hartslag in detail te kennen.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) nu te kopen.
 Apple maakt bijna een overtreding met dit model. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van deze optie is dat het bereik afneemt als de actieve GPS-modus nog steeds is geselecteerd.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Apple heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Een van de nuttigste toepassingen die u met deze Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) elke dag aan de pols kunt hebben, is ongetwijfeld de NFC. U kunt uw aankopen doen door uw horloge te richten op het betaalapparaat in de winkels.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Dit is het detail voor de Series 5 (GPS + Cellular, 44mm).
 Met dit product wil Apple voldoen aan de verwachtingen van een groot aantal mensen. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Het Apple horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit aangesloten horloge heeft ook het voordeel dat het nieuwe applicaties kan ontvangen die u eerder hebt gedownload op het platform dat gewijd is aan watch OS. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor vakanties of in het buitenland heb je met de Citymapper applicatie alle informatie die je nodig hebt om je te oriënteren en je te verplaatsen in een buitenlandse stad.
 De Capitaine Trein applicatie biedt u de mogelijkheid om in enkele seconden treinkaartjes te kopen voor Frankrijk en Europa.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

Series 5 (GPS + Cellular, 44mm), de juiste keuze voor het juiste gebruik 

De Series 5 (GPS + Cellular, 44mm) van Apple is naar onze mening een van de best verbonden horloges van dit moment. Een van de top-of-the-line apparaten, en een die zeker iets meer zal kosten.
 Kortom, het heeft veel sterke punten; hier is wat we kunnen behouden onder hen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren