Analyse en behandeling van het Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) van Apple.

Als inleiding op deze analyse

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 We wilden weten wat de nieuwste Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) van Apple waard was. Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Is Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) compatibel met gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Dit is het Watch OS. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. In termen van een waarschuwingstool voor uw dierbaren kan dit van groot belang zijn.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Met behulp van de elektrocardiogramfunctie zal dit model u helpen om de curve van uw hartslag te meten en de evolutie ervan te controleren.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) laat zien.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 We waarderen de draadloze oplaadfunctie. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Het aanraakscherm maakt het mogelijk om door de verschillende menu’s van het horloge te navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Dit is het detail voor de Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm).
 Met dit nieuwe model zal Apple veel sporters interesseren. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het is het onmisbare apparaat dat uw prestaties en uw sportactiviteit analyseert.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Een positief kenmerk van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog beter, met dit horloge weet je hoeveel calorieën je elke dag verbrandt.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Is het geschikt voor alle behoeften? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 U zult in staat zijn om nieuwe toepassingen te installeren op het platform dat gewijd is aan watch OS. Met het grote 1.7-inch scherm wordt de informatie duidelijk weergegeven. U zult veel toepassingen kunnen installeren; u heeft de keuze.
 Tijdens een reis is er niets erger dan het niet kunnen begrijpen van wat er om ons heen is, of het niet begrijpen van de betekenis van een gesproken zin; Microsoft vertaler is de onmisbare toepassing.
 De Capitaine Trein applicatie biedt u de mogelijkheid om in enkele seconden treinkaartjes te kopen voor Frankrijk en Europa.
 Om een liedje te herkennen, hoef je alleen maar je pols vast te houden en Shazam zal je vertellen welk liedje het is.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

De Series 5 (GPS + Cellular, 44 mm) – in een notendop 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren