Analyse en behandeling van het Series 5 (GPS, 44mm) van Apple.

In enkele woorden

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben de nieuwste Series 5 (GPS, 44mm) van Apple getest. Wat we hebben geleerd van dit model is dat het vrij comfortabel is voor santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Is Series 5 (GPS, 44mm) compatibel met gezond gebruik? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het is duidelijk dat de Series 5 (GPS, 44mm) een van de best mogelijke keuzes is. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Dit is het Watch OS. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Dankzij jarenlang onderzoek is Apple erin geslaagd om de valdetectie te integreren in de functionaliteit van zijn smartwatches. Uitgerust met sensoren kan het horloge vervolgens waarschuwingen geven.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Voor degenen die regelmatig hun pols moeten nemen, of hun hartslag moeten volgen, is dit horloge verboden, omdat het geen PPG (fotoplethysmografie) heeft.
 Met behulp van de elektrocardiogramfunctie zal dit model u helpen om de curve van uw hartslag te meten en de evolutie ervan te controleren.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Dit is precies wat de test van de Series 5 (GPS, 44mm) laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Apple dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 U zult moeten letten op het niveau van het scherm dat geen versterkt glas heeft.
 Een praktisch detail van deze Series 5 (GPS, 44mm) is de mogelijkheid van draadloos opladen. Je zet hem op zijn stand, en hij laadt hem op.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

De Apple smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat Series 5 (GPS, 44mm) voor u kan doen.
 Apple heeft ervoor gekozen om een breed segment van gebruikers aan te spreken. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het is gemaakt voor sport in het algemeen.
 Het heeft zijn eigen GPS om de locatiegegevens bij te houden tijdens een race, of je werkdag. Het is niet nodig om een smartphone aan het horloge te koppelen.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Dankzij de aanwezigheid van de hoogtemeter kunnen de beoefenaars van bergsporten hun activiteit meten.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het Apple horloge: een goede keuze om aan te sluiten? 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Het watch OS-besturingssysteem stelt u in staat om de benodigde applicaties te downloaden op internetplatforms. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor vakanties of in het buitenland heb je met de Citymapper applicatie alle informatie die je nodig hebt om je te oriënteren en je te verplaatsen in een buitenlandse stad.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

De Series 5 (GPS, 44mm) tot slot 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren