Analyse en behandeling van het Series 5 (GPS, 44 mm) van Apple.

Om te beginnen

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 De vraag werd gesteld of er al dan niet belangstelling was voor de aankoop van deze Series 5 (GPS, 44 mm). Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is Series 5 (GPS, 44 mm) waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Het ontwerp van de Series 5 (GPS, 44 mm) is onberispelijk. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het integreert de Apple-omgeving en heeft native verbindingen met telefoons en computers. Het is een Watch OS zoals wij het willen. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 Als slaapanalyse uw prioriteit is, moet u naar een ander model kijken.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Met behulp van de elektrocardiogramfunctie zal dit model u helpen om de curve van uw hartslag te meten en de evolutie ervan te controleren.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de Series 5 (GPS, 44 mm) laat zien.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Apple dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Iets wat sommigen zeggen is overbodig, maar leuk. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. We hebben het niet op zee geprobeerd, maar onder de keukenkraan werkt het.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Series 5 (GPS, 44 mm) is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. De ingebouwde speler zal je dit item nog meer doen waarderen.
 

Een horloge om je fysieke prestaties te verbeteren? 

Een aangesloten horloge is voor iedereen, wat betekent dat je geen extreme loper of jogger hoeft te zijn om het te gebruiken. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Dit is het detail voor de Series 5 (GPS, 44 mm).
 Met dit product wil Apple voldoen aan de verwachtingen van een groot aantal mensen. Onze tests hebben aangetoond dat het nu de beste smartwatch op de markt voor sport is. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Belangrijk voor lopers, fietsers en andere fitnessliefhebbers is de GPS. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Het horloge weet niet hoe het een SIM moet gebruiken en heeft daarom geen toegang tot het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Dankzij de aanwezigheid van de hoogtemeter kunnen de beoefenaars van bergsporten hun activiteit meten.
 Een positief kenmerk van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Met zijn watch OS-besturingssysteem is dit aangesloten horloge een van de beste opties als u van plan bent om toepassingen te downloaden. Het 1.7 inch grote scherm maakt het voor u ook gemakkelijk om de informatie te lezen. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 Op zoek naar een eenvoudige manier om uw supermarktlijst bij te houden, is Keep ongetwijfeld een van de beste notities die u kunt maken.
 U kunt ook direct vanuit uw smartwatch een Uber-taxi boeken, de voortgang van de chauffeur controleren en een schatting krijgen van de tijd die u nodig heeft voor uw reis, dit alles vanuit het comfort van uw pols.
 Kortom, zoals u heeft begrepen, zal uw aangesloten horloge in staat zijn om aan vele behoeften te voldoen.
 

Series 5 (GPS, 44 mm), de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Een van de top-of-the-line apparaten, en een die zeker iets meer zal kosten.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren