Analyse en behandeling van het series 5 (gps, 40 mm) van Apple.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 We hebben het nieuwste horloge van Apple geprobeerd: de series 5 (gps, 40 mm). Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Is series 5 (gps, 40 mm) compatibel met gezond gebruik? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze vormen een aanvulling op of vervangen de fitnessbewakingsapparatuur waarmee u wellicht vertrouwd bent.
 De series 5 (gps, 40 mm) komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Als u al met de computer of telefoon van Apple bent uitgerust, zult u geen last hebben van het besturingssysteem. Dit is het Watch OS. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 En voor monitoring over een periode van tijd, het heeft een ECG-functie, kunt u elektrocardiogrammen uitvoeren op uw scherm om uw hartslag in detail te kennen.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Voor de series 5 (gps, 40 mm) is dit wat u kunt verwachten.
 Apple maakt bijna een overtreding met dit model. Het is bijna een essentieel element in het dagelijks leven.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Dus je kunt er veilig mee zwemmen. Bij het duiken in het aquarium bleek dat het nog steeds goed werkte.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Een praktisch detail van deze series 5 (gps, 40 mm) is de mogelijkheid van draadloos opladen. U hoeft geen kabel meer aan te sluiten om hem op te laden.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het aangesloten horloge dat sporters zal verrukken? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. Is series 5 (gps, 40 mm) een nieuwe elektronische gadget?
 Er is veel technologische evolutie op dit product, wat de sporters zal verleiden. Dankzij onze analyse ontdekten we dat het eindelijk het beste horloge was dat momenteel beschikbaar is voor sporters. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Het omvat GPS-tracking. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Een positief kenmerk van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 U zult in staat zijn om nieuwe toepassingen te installeren op het platform dat gewijd is aan watch OS. Dankzij de grote schermgrootte van 1.5 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 U kunt zelfs uw afspraken inplannen in Tinder – direct vanaf uw pols.
 Met de eDream-applicatie kunt u de dichtstbijzijnde luchthaven geolokaliseren en vervolgens de gewenste vlucht zoeken en boeken.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

Kortom, de series 5 (gps, 40 mm), de juiste keuze? 

De series 5 (gps, 40 mm) van Apple is naar onze mening een van de best verbonden horloges van dit moment. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 Hier zijn een paar hoogtepunten om te onthouden over deze smartwatch; het behoort tot de beste voor :
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren