Analyse en behandeling van het series 3 (gps) van Apple.

In presentatie

Tegenwoordig zijn er enkele honderden horloges aangesloten. Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 We hebben het nieuwste horloge van Apple geprobeerd: de series 3 (gps). Snel, we kunnen zeggen dat dit horloge goed is voor een santé gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds enkele jaren produceert Apple aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De series 3 (gps) komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het werkt in Apple-modus; d.w.z. met automatische verbindingen om platforms, iCloud en Apple Music te downloaden. Natuurlijk heeft het het Watch OS besturingssysteem. In een paar uur tijd kunt u genieten van de functies van het horloge.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Dankzij jarenlang onderzoek is Apple erin geslaagd om de valdetectie te integreren in de functionaliteit van zijn smartwatches. De sensoren kunnen uw familie en vrienden waarschuwen in geval van een probleem.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dit slimme horloge zal in staat zijn om gebaren of acties te identificeren, die zullen worden geanalyseerd door middel van gezondheidstoepassingen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze series 3 (gps) nu te kopen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Je gaat je zelfs afvragen hoe je het eerder deed, toen je het niet had.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Voor het geval u vergeet uw horloge uit te doen terwijl u een douche neemt, geen probleem. De fabrikant geeft aan dat hij de juiste waterdichtheid heeft en dat je hem zelfs op enkele meters diepte kunt onderdompelen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Apple heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Een onmisbaar kenmerk van dit horloge is het draadloos opladen. Het horloge wordt op de basis geplaatst en de batterij wordt opgeladen.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Een laatste punt over de kenmerken van dit horloge is de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het is een product met vele voordelen. Dit is het detail voor de series 3 (gps).
 Apple heeft ervoor gekozen om een breed segment van gebruikers aan te spreken. Onze tests hebben aangetoond dat het nu de beste smartwatch op de markt voor sport is. Het apparaat is resoluut sport- en fitnessgericht.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Dit betekent echter een veel langere levensduur van de batterij.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Een ander voordeel van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een interessant punt van deze smartwatch is de aanwezigheid van een audiospeler. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Het watch OS-besturingssysteem stelt u in staat om de benodigde applicaties te downloaden op internetplatforms. Het scherm is voldoende groot – 1.4 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Als je bijvoorbeeld al sinds de komst van smartwatch droomt van het voeren van videogesprekken vanaf je pols, dan is Glide een applicatie die je moet downloaden.
 De Capitaine Trein applicatie biedt u de mogelijkheid om in enkele seconden treinkaartjes te kopen voor Frankrijk en Europa.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Kortom, de keuze is groot en elke dag zijn er nieuwe toepassingen beschikbaar.
 

series 3 (gps), de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een horloge, zeker duurder dan de concurrenten, maar de moeite waard.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren