Analyse en behandeling van het series 3 (gps + cellular) van Apple.

Voorwoord

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 We wilden weten wat de nieuwste series 3 (gps + cellular) van Apple waard was. Daarom is dit horloge in de eerste plaats bedoeld voor santé-gebruik. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Zijn sportgerichte kenmerken
– De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is series 3 (gps + cellular) waard? 

Aangesloten horloges zijn uitstekende instrumenten geworden voor de analyse van de gezondheid, wat je normaal gesproken niet zou verwachten van een product als dit. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De series 3 (gps + cellular) komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Het is een van de beste horloges voor gezondheidsmonitoring.

 Het integreert de Apple-omgeving en heeft native verbindingen met telefoons en computers. Natuurlijk heeft het het Watch OS besturingssysteem. In een paar uur tijd kunt u genieten van de functies van het horloge.
 In tegenstelling tot veel andere modellen is dit model niet uitgerust met een slaapcontrole.
 Wat betreft de functies die u kunnen geruststellen, heeft u de valdetectie. En met de koppeling van de systemen is het mogelijk om automatisch waarschuwingen te versturen.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dit aangesloten horloge zal, door het monitoren van uw stappen en armbewegingen, in staat zijn om het aantal calorieën dat u zult verbranden vast te stellen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Wat zijn de functies voor dagelijks gebruik? 

Benieuwd naar het gebruik van een aangesloten horloge? Wetende dat high-performance modellen meestal duur zijn om te kopen. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze series 3 (gps + cellular) nu te kopen.
 Apple laat dit model toe om aan de noden van het dagelijkse leven te voldoen. Ze zal je dagelijks kunnen begeleiden.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Sommige gebruikers zullen het nooit gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Dit horloge is ontworpen om waterdicht te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Het aanraakscherm van het horloge is effectief en u kunt zonder problemen navigeren. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 Tot slot, en nog steeds voor regelmatig gebruik, heb je hier de muziekfunctie. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

De smartwatch ontworpen voor sport 

Het aangesloten horloge biedt een interessant alternatief voor trackingtoestellen, die alleen gericht zijn op sport of gezondheid. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. En over series 3 (gps + cellular) gaat het om het volgende.
 Met dit product wil Apple voldoen aan de verwachtingen van een groot aantal mensen. Het leek ons dat dit horloge een van de beste is op het gebied van het monitoren van fysieke activiteiten. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Het omvat GPS-tracking. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 De hoogtemeterfunctie zal nuttig zijn voor diegenen die hun prestaties in de bergsport willen analyseren.
 Een ander voordeel van Apple horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 U zult in staat zijn om nieuwe toepassingen te installeren op het platform dat gewijd is aan watch OS. Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 De Capitaine Trein applicatie biedt u de mogelijkheid om in enkele seconden treinkaartjes te kopen voor Frankrijk en Europa.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Voor al uw behoeften, en zelfs als ze evolueren, zult u in staat zijn om de applicatie te installeren die u interesseert op deze smartwatch.
 

Tot slot, de series 3 (gps + cellular) … 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een van de top-of-the-line apparaten, en een die zeker iets meer zal kosten.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 – De mogelijkheid om nieuwe toepassingen te installeren