Analyse en behandeling van het Series 3 (GPS, 38mm) van Apple.

En om te beginnen…

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 We hebben het nieuwste horloge van Apple geprobeerd: de Series 3 (GPS, 38mm). In grote lijnen kan gesteld worden dat dit model voornamelijk voor au quotidien is gemaakt. 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Het dagelijks gebruik
– Zijn sportgerichte kenmerken
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– Niet genoeg functionaliteit voor een goede gezondheidsmonitoring

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Series 3 (GPS, 38mm), de juiste keuze voor een gezond gebruik? 

Volgsystemen voor aangesloten horloges zijn zeer geavanceerd geworden en kunnen perfect informatie geven over uw fysieke conditie. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Onze tests hebben aangetoond dat Series 3 (GPS, 38mm) een van de minst interessante modellen is als we een gezondheidsfollow-up willen hebben. Dat weerhoudt u er op geen enkele manier van om het om esthetische redenen te kopen.

 Het is het Apple-universum, met de mogelijke interacties tussen de apparaten van het merk. Natuurlijk heeft het het Watch OS besturingssysteem. De menu’s zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt binnen enkele minuten door de verschillende menu’s navigeren.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Andere kenmerken van dit model zijn een valdetector. De sensoren kunnen uw familie en vrienden waarschuwen in geval van een probleem.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. De bewegingen worden dan dagelijks geanalyseerd en vergeleken. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met dit model kunt u uw hartslag niet meten.
 Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de Series 3 (GPS, 38mm) is dit wat u kunt verwachten.
 Apple maakt bijna een overtreding met dit model. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Onder de lijst van interessante functies is GPS. Dit betekent dat hij gegevens zoals de afgelegde afstand en uw route kan bijhouden, zelfs zonder dat er een smartphone is aangesloten. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Een ingenieuze eigenschap van deze Series 3 (GPS, 38mm) is de mogelijkheid om draadloos op te laden. Je legt het op het rek en het laadt op.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een relevante keuze voor veel fysiek actieve mensen. En over Series 3 (GPS, 38mm) gaat het om het volgende.
 Er is veel technologische evolutie op dit product, wat de sporters zal verleiden. Simpel gezegd is dit horloge een van de beste smartwatches van het moment voor mensen die fysiek actief zijn. Het houdt de fitnessgegevens bij.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 De gyroscoop maakt het mogelijk om de bewegingen gedurende de dag te analyseren.
 Met de hoogtemeterfunctie wordt de analyse van hoogteverschillen vergemakkelijkt.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Dit aangesloten horloge, uitgerust met een watch OS-besturingssysteem, biedt de mogelijkheid om toepassingen te downloaden. Voor toepassingen zult u het op prijs stellen dat u de applicaties die voor u geschikt zijn automatisch kunt downloaden en installeren.
 Voor vakanties of in het buitenland heb je met de Citymapper applicatie alle informatie die je nodig hebt om je te oriënteren en je te verplaatsen in een buitenlandse stad.
 Als u een audio-opname wilt maken, biedt de Audio Recorder u de mogelijkheid om eenvoudig berichten op te nemen en op te slaan, zoals uw boodschappenlijstje of een belangrijk gesprek.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

Hoe zit het met Series 3 (GPS, 38mm)? 

Het is duidelijk dat dit model van een aangesloten horloge een van de beste producten van het moment is. Een van de top-of-the-line apparaten, en een die zeker iets meer zal kosten.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Het dagelijks gebruik
 – Zijn sportgerichte kenmerken
 Om te onthouden op dit horloge, is het volgende zwakke punt:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring