Analyse en behandeling van het Sense van Fitbit.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie. Sommige zijn gericht op het monitoren van de fysieke conditie en gaan zelfs zo ver als het monitoren van verbrande calorieën, andere zijn meer voor kantoorautomatisering met e-mailsynchronisatie.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het horloge dat je vertelt over je gezondheid? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het ontwerp van de Sense is onberispelijk. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Fitbit zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 U zult dus een acclimatiseringsfase moeten doorlopen op de interface voordat u volledig gebruik kunt maken van dit horloge.
 Voor diegenen wiens slaapcontrole een prioriteit is, is dit horloge interessant. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 De in het horloge ingebouwde versnellingsmeter geeft nauwkeurige informatie over uw conditie en gezondheid. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het stelt u in staat om uw hartslag te allen tijde in de gaten te houden, de stress van het dagelijks leven beter te beheersen en de evolutie ervan in de loop van de tijd te volgen.
 Met de ECG-functie krijgt u uw elektrocardiogram voor een betere controle van uw hartslag continu.
 

Toegewijd voor dagelijks gebruik 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze Sense nu te kopen.
 Met dit model biedt Fitbit een interessant product. Je zult waarderen wat ze je brengt.
 Dit model heeft geen GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet ontworpen is om onder water te werken.
 Voor extra veiligheid is het uitgerust met een versterkt scherm. Dit voorkomt kleine ongelukken zoals krassen.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Het is zwaarder (95 gram) dan de equivalente horloges in deze reeks. Het kan een ongemak zijn als je het lange tijd draagt.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 Tot slot zullen muziekliefhebbers de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs stellen. In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, is deze smartwatch meer dan een accessoire, en u zult deze functie waarderen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. En over Sense gaat het om het volgende.
 Dit nieuwe model is niet voor degenen die regelmatig sporten. Het laat je niet toe om je evolutie te volgen in de sport die je beoefent.
 Wat betreft het gewicht is hij vrij laag in het klassement; met zijn 95 gram is hij een van de zwaarste smartwatches.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Een nadeel dat zich vertaalt in een voordeel wat betreft de levensduur van de batterij die wordt verlengd.
 Een ander voordeel van Fitbit horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Een leuk detail op dit horloge is dat je naar muziek kunt luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Min of meer complexe toepassingen die het meten of analyseren vergemakkelijken.
 Dit model is qua toepassingen niet goed geplaatst. 
Dit horloge werkt met een specifiek besturingssysteem, waardoor het onmogelijk is om nieuwe toepassingen toe te voegen. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Het is erg prettig om gegevens te lezen die op een van de grootste beschikbare schermen – 1.4 inch – worden weergegeven. Het behoort tot de categorie van de vrij zware horloges: 95 gram.
 En als u een applicatie nodig heeft naast de standaard geïnstalleerde applicaties, zult u een ander model moeten gebruiken. Aan de andere kant is het een eenvoudig te gebruiken horloge voor instapmodellen.
 

De Sense – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – Schermgrootte
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen