Analyse en behandeling van het s10 van Jaybest.

Voorwoord

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– Schermgrootte
– Het dagelijks gebruik
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 Na onze tests laat deze s10 een lage score zien voor gezond gebruik. Het is duidelijk niet ontworpen om een instrument te zijn voor het monitoren van uw fysieke conditie.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Jaybest zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Deze keuze maakt het moeilijker om de verschillende aanwezige knoppen en pictogrammen te hanteren. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 In tegenstelling tot veel andere horloges vond de fabrikant het niet nuttig om op dit model een slaapcontrole te installeren.
 Dit horloge is niet uitgerust met een versnellingsmeter. Het zal daarom voor u onmogelijk zijn om het aantal stappen dat u in de loop van de dag neemt te meten.
 Dit model is niet uitgerust met fotoplethysmografie of PPG, wat een nauwkeurige controle van de hartslag mogelijk maakt.
 Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Interessant voor het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de s10 is dit wat u kunt verwachten.
 Als het gaat om het dagelijks leven, laat Jaybest dit model toe om aan de top van de ranglijst te staan. Met dit horloge kunt u met alles bezig zijn terwijl u op de hoogte blijft.
 Het heeft een van de beste batterijen, 380 mAh.
 Een afwezige en toch praktische functie, GPS. Het staat niet op dit horloge.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Jaybest heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Dit horloge is op de ouderwetse manier opgeladen, met de meegeleverde kabel in de verpakking.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Het zal niet mogelijk zijn om uw betalingen te doen zonder contactpersonen, aangezien dit zonder de NFC-functie is.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Het is een optie die het de ideale alledaagse accessoire maakt.
 

De Jaybest smartwatch: een goede keuze voor sport? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat s10 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Geïnstalleerde applicaties houden geen gegevens of statistieken bij.
 Het heeft een zeer goede autonomie met een batterijvermogen van 380 mAh.
 Een negatief punt is het ontbreken van een ingebouwde GPS. Dit betekent dat u uw smartphone bij uw horloge moet dragen als u uw loop-, fiets- of wandelsessie nauwkeurig wilt volgen.
 De aanwezigheid van SIM in dit horloge maakt een mobiele verbinding mogelijk. Uw smartphone-meldingen zijn dus direct toegankelijk op uw horloge.
 
Met deze smartwatch kunt u ook naar muziek luisteren. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

Afhankelijk van het merk van het horloge is het besturingssysteem dat wordt gebruikt om het horloge te bedienen niet hetzelfde. Dit betekent dat niet alle toepassingen gelijkwaardig zijn en dat u er ook geen gebruik van zult maken. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Dankzij de grote schermgrootte van 1.54 inch is het geen probleem om de getoonde gegevens te analyseren. De 380 mAh-batterij is vandaag de dag de beste. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het blijft echter een interessant product zolang het gemakkelijk te gebruiken is.
 

De s10 tot slot 

Zoals u kunt zien, is dit horloge niet een van de beste. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 In een paar woorden, de redenen waarom het behoort tot de topmodellen:
 – Schermgrootte
 – Het dagelijks gebruik
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Weinig functionaliteit voor gezondheidsmonitoring
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen