Analyse en behandeling van het S02 van Byttron.

Om te beginnen

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden. Hun functies variëren van het monitoren van conditie, gezondheid, het berekenen van het aantal stappen, maar ook het meten van verbrande calorieën, of slaappatronen.
 

De hoogtepunten van dit aangesloten horloge zijn :
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
– Het dagelijks gebruik
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Byttron aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 Het ontwerp van de S02 is onberispelijk. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Byttron zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het zal nodig zijn om te wennen aan de interface voordat u optimaal gebruik kunt maken van uw horloge. We hadden liever iets conventioneels gezien.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Deze S02 geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Het is mogelijk om het te analyseren aan de hand van parameters zoals geluid of beweging ’s nachts. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Het kan uw hartslag en bewegingen monitoren en deze gegevens vervolgens doorsturen naar de bijbehorende applicatie.
 Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Hier zijn een paar voorbeelden van wat een slim horloge als de S02 voor u kan doen.
 Dit model behoort tot de top van het assortiment in de hedendaagse smartwatches. Het integreert zich snel en gemakkelijk in uw dagelijks leven.
 Het is een van de beste batterij-aangedreven horloges, met 300 mAh.
 De fabrikant zorgt voor 4 dagen autonomie.
 Een van de kenmerken die sporters zullen bevallen is de aanwezigheid van GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Aan de andere kant moet u rekening houden met de afname van de batterijcapaciteit in de actieve GPS-modus.
 Merk op dat het een waterdichtheidscertificaat heeft. Door het ontwerp kunt u er mee zwemmen. We hebben dit laatste punt niet getest, maar we kunnen het bedrijf op zijn woord geloven.
 Het zou op prijs zijn gesteld als dit horloge met een versterkt glas was verkocht; ongelukken zoals krassen gebeuren snel.
 Met een intuïtief touchscreen heeft u toegang tot de verschillende functies van het horloge. Deze S02 is uitgerust met de NFC-functie; snel en eenvoudig te gebruiken. U brengt het naar een hoger niveau met een eenvoudige en handige contactloze betalingsoptie.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. Dat was hier niet gepland.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het stelt u in staat om de prestaties in real time te analyseren. Is S02 een nieuwe elektronische gadget?
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Het biedt samenvattingen over de evolutie van de sport die je beoefent.
 Het is een van de modellen met een van de beste autonomie, voor een batterij van 300 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk navigeren, zelfs als u op reis bent.
 Door de onmogelijkheid om een SIM te gebruiken, zult u uw smartphone of wifi moeten gebruiken om verbinding te maken. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Byttron horloges zijn ook ontworpen om fitnessgegevens zoals de hartslag te controleren.
 En nog meer, het is in staat om het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te meten.
 
Als u echter graag naar uw muziek luistert terwijl u sport, moet u dit horloge vermijden. 

Het juiste model om toepassingen te installeren? 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
Door het eigen besturingssysteem kunt u geen andere toepassingen toevoegen aan dit aangesloten horloge. Afgezien van degenen die in het begin zijn geïnstalleerd, is er geen andere keuze.
 Met een schermafmeting van 1.3 inch zit hij in het gemiddelde. Het vermogen van de batterij – 300 mAh – is het beste van vandaag. Tot slot, wat betreft de installatie van nieuwe toepassingen, zal dit niet worden besproken op dit aangesloten horloge. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Kortom, de S02, de juiste keuze? 

Na onze analyse blijkt dat dit horloge een relevante keuze is. Het heeft niet alle mogelijkheden van de beste modellen, maar het is veel goedkoper.
 Hier zijn een paar redenen die de rangschikking samenvatten:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 – Het dagelijks gebruik
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen