Analyse en behandeling van het S-Q58-BY-015 van Soding.

En om te beginnen…

De technologische industrie van de aangesloten horloges is een sector in voortdurende evolutie.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Het dagelijks gebruik
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Dit artikel zal u helpen om duidelijker te zien.
 

Het perfecte horloge voor gezondheidsmonitoring? 

Sinds enkele jaren produceert Soding aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze kunnen al dan niet worden gekoppeld aan andere apparaten zoals de telefoon of de computer.
 De S-Q58-BY-015 komt overeen met de nieuwste generatie horloges. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 Het besturingssysteem blijft het zwakke punt van de horloges die door Soding worden geproduceerd; en deze S-Q58-BY-015 is daarop geen uitzondering. Het gebruik is minder intuïtief dan bij andere horloges. Menu’s en functies zijn minder gemakkelijk te vinden.
 Pas na een korte week kunt u genieten van de verschillende functies.
 Om te weten of u ’s nachts goed rust, is deze S-Q58-BY-015 een model dat gedetailleerde informatie geeft over de kwaliteit van uw slaap. Het stelt u in staat om uw slaap- en rustgewoontes in de gaten te houden. U weet of u ’s nachts goed kunt uitrusten en of de kwaliteit van uw slaap regelmatig is.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Voor degenen die hun hartslagcurve willen analyseren, zult u een ander horloge moeten kiezen, omdat dit model daar niet toe in staat is.
 

Een aangesloten en praktisch horloge 

Bent u nog steeds sceptisch over het kopen van een intelligent horloge omdat u twijfelt aan het echte nut ervan? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze S-Q58-BY-015 nu te kopen.
 Het door Soding ontworpen model is een instapmodel. Het geeft de illusie van een high-end product, maar staat ver van de werkelijkheid.
 De batterij heeft een gemiddeld vermogen van 200 mAh. De fabrikant geeft aan dat de batterij 20 uur meegaat.
 Een interessant kenmerk van dit horloge is de aanwezigheid van een GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. De tegenhanger van de activering van deze modus zal zijn dat de levensduur van de batterij minder zal zijn.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Dit horloge is iets minder intuïtief in het gebruik omdat het geen aanraakscherm heeft. Een van de nuttigste toepassingen die u met deze S-Q58-BY-015 elke dag aan de pols kunt hebben, is ongetwijfeld de NFC. U kunt uw aankopen doen door uw horloge te richten op het betaalapparaat in de winkels.
 Tot slot, ook al is het niet essentieel, zouden we het op prijs hebben gesteld om naar muziek te kunnen luisteren. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Dit is het detail voor de S-Q58-BY-015.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Dit model heeft een gemiddelde autonomie met een batterij van 200 mAh.
 Het horloge is voorzien van GPS-ondersteuning zodat u uw runs kunt volgen. GPS-ondersteuning is relatief eenvoudig en stelt u in staat om uw positie bij te houden, zelfs zonder een gekoppelde telefoon.
 Omdat het horloge geen SIM kan gebruiken, zal het onmogelijk zijn om verbinding te maken zonder een ander internettoegangspunt. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Aan de andere kant, als u gewend bent om te sporten met muziek, zal dit horloge voor u van geen enkel nut zijn. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

Afhankelijk van het type smartwatch en zijn besturingssysteem kunt u toepassingen installeren of gebruiken. Dit heeft invloed op het aantal toepassingen dat kan worden toegevoegd, en de praktische functionaliteit die daaruit zal voortvloeien. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit model is niet echt ontworpen om nieuwe toepassingen te installeren. 
De keuze van dit horloge wordt alleen gemaakt op de toepassingen die het bevat. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Tot slot zit de 200 mAh-batterij in het gemiddelde. Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De S-Q58-BY-015 tot slot 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Het is niet te duur, dus u kunt het gemakkelijk veranderen als u een geavanceerder model wilt.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Hier zijn een paar zwakke punten om op te letten:
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen