Analyse en behandeling van het S Aurora van Ticwatch.

In presentatie

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 De vraag werd gesteld of er al dan niet belangstelling was voor de aankoop van deze S Aurora. In grote lijnen kan gesteld worden dat dit model voornamelijk voor santé is gemaakt. 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Het belangrijkste zwakke punt waarmee rekening moet worden gehouden:
– Zijn gewicht/grootte

Onze analyse heeft alle gevallen van gebruik van dit aangesloten horloge geïdentificeerd.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is S Aurora waard? 

Sinds de eerste gezondheidsmonitoring hebben er veel technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Het is duidelijk dat de S Aurora een van de best mogelijke keuzes is. Het is duidelijk ontworpen om het ideale instrument te zijn voor het monitoren van uw gezondheid.

 Ticwatch heeft voor dit horloge hetzelfde besturingssysteem gekozen als gebruikelijk. Dit is Wear OS van Android. Als u een klassieke smartphone heeft, zult u zich comfortabel voelen met de menu’s.
 Dit model heeft geen slaapmeting.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Zo kunt u uw bewegingen gedurende de dag interpreteren. Met andere woorden, door de identificatie van een dozijn handgebaren, en in correlatie met de ingebedde toepassing, krijgt u tips om uw gezondheid dagelijks te verbeteren.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Er is geen sensor of toepassing die de elektrocardiogramcurve op dit horloge reproduceert.
 

Elke dag de juiste keuze? 

Heb je een slim horloge nodig? Trouwens, je weet niet of je het elke dag nodig hebt. Wij helpen u in detail te begrijpen of het zinvol is om deze S Aurora nu te kopen.
 Ticwatch heeft een betrouwbaar model ontworpen dat voldoet aan de klassieke behoeften. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Dit model wordt standaard geleverd met GPS. Een detail voor sommigen, maar niet voor velen. Houd er echter rekening mee dat het horloge in de volledige GPS-modus – met ingeschakelde GPS-tracking – korter zal lopen.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Dit horloge wordt normaal gesproken opgeladen met de meegeleverde kabel.
 Ondanks zijn kleine formaat is het touchscreen van deze smartwatch eenvoudig te gebruiken om de verschillende keuzes en toepassingen te lanceren. Het gewicht is hoog, 92 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Ze kan een handvol zijn aan het eind van een dag in de sportschool.
 Dit horloge ondersteunt de NFC-functie niet, dus contactloze betaling is met dit horloge niet mogelijk.
 En last but not least, want het is nog steeds aangenaam, dit model laat je toe om naar muziek te luisteren. Zelfs als het geluid niet op het perfecte niveau is, is het nog steeds een interessante optie.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Deze tool maakt het mogelijk om de voordelen van conventionele producten te combineren in een klein formaat en kan worden aangesloten op andere apparaten zoals uw telefoon of laptop. Dit is het detail voor de S Aurora.
 Sporters zullen zich laten verleiden door de verschillende opties die voor dit nieuwe product beschikbaar zijn. Met de verschillende sensoren kunt u gegevens over uw conditie en dus uw gezondheid meten. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Met zijn gewicht van 92 gram is het nog steeds een van de zwaarste horloges.
 Het omvat GPS-tracking. Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt zonder dat er een smartphone is aangesloten.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Het belangrijkste is dat het alle gegevens over verbrande calorieën registreert.
 
Een van de interessante kenmerken van dit horloge is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. 

Het horloge en mogelijke toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Toepassingen die kunnen overeenkomen met gezondheidsmonitoring, maar ook met het meten van prestaties in de sport.
 Dit aangesloten horloge, uitgerust met een OS Wear-besturingssysteem, biedt de mogelijkheid om toepassingen te downloaden. Met zijn 1.3-inch scherm is het een van de standaard horloges met een duidelijke weergave van gegevens. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 92 gram.
 Dit horloge kan worden uitgerust met een groot aantal toepassingen die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven.
 Voor degenen die er gewoonweg niet aan denken om overdag genoeg water te drinken, is Water Drink Reminder een toepassing die weet hoeveel u met regelmatige tussenpozen moet drinken, afhankelijk van uw gewicht, lichamelijke activiteit en de lengte van de dag.
 Via de applicatie Find Near Me kunt u alles om u heen vinden, of het nu gaat om een bank, een ziekenhuis, een benzinestation of zelfs een hotel, restaurant of taxi.
 Je zult de kans niet missen om een nummer te identificeren, alleen maar omdat je je smartphone er niet snel genoeg uit kon krijgen dankzij Shazam op smartwatch.
 Of het nu voor sport, gezondheid of zaken is, u kunt de applicaties die u nodig heeft op dit aangesloten horloge installeren.
 

Hoe zit het met S Aurora? 

Tot slot kunt u zonder aarzeling kiezen. Dit is een uitstekend product, wat dit aangesloten horloge tot een onmisbaar accessoire maakt.
 Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 Het is duidelijk dat het zwakke punt van deze smartwatch is:
 – Zijn gewicht/grootte