Analyse en behandeling van het rose van Gokoo.

In enkele woorden

Vandaag de dag zijn de aangesloten horloges efficiënter geworden.  Er is altijd een nieuwe versie van een horloge een paar weken of maanden uit elkaar, en gezien het aantal mogelijke keuzes, is het ingewikkeld om je weg te vinden.
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Zijn gewicht/grootte
– Het dagelijks gebruik
– Weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

In detail, hier is wat het is volgens het gebruik dat u ervan zult maken.
 

Een horloge aangesloten voor de gezondheid 

Sinds enkele jaren produceert Gokoo aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze zijn nu uitgerust met vele geavanceerde sensoren.
 De rose van Gokoo biedt zijn nieuwste topmodel aan. Voor een gezonde oriëntatie is dit horloge ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken.

 In plaats van zijn horloge met een bekend systeem te laten lopen, besloot Gokoo zijn eigen draagbare besturingssysteem te gebruiken. Het is nog steeds langzaam en niet erg intuïtief in gebruik. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Tel een paar dagen voordat je weet hoe je het perfect kunt gebruiken.
 Als het bewaken van uw slaap een prioriteit is, zult u geïnteresseerd zijn in deze rose.
Het besturingssysteem Propriétaire van het horloge dient dus als slaapmiddel. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Via de versnellingsmeter zal het horloge uw fysieke activiteit kunnen volgen. Het is dan mogelijk om uw activiteit gedurende de dag te volgen. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. In het geval dat u de hartslagcurve moet hebben, wordt dit horloge niet aanbevolen omdat het geen ECG-sensor heeft.
 

Een smartwatch voor het dagelijks leven 

Zijn alle aangesloten horloges gadgets of zijn sommige ervan speciaal? Het is een product dat soms duur is, voor beperkt gebruik. Voor de rose is dit wat u kunt verwachten.
 Dit model is niet goed geplaatst als je het vergelijkt met andere smartwatches voor dezelfde prijs. Dit model kan niet voldoen aan de dagelijkse behoeften.
 Wat zal ontbreken is de kracht van de batterij, die met zijn 180 mAh beter had kunnen zijn.
 Een van de kenmerken die sporters en reizigers zullen missen: GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Wees je ervan bewust dat het niet waterdicht is, dus onthoud dit als je een douche neemt.
 Er is geen veiligheidsglas op dit horloge aangebracht.
 Je hebt geen aanraakscherm op dit horloge. Het gewicht is hoog, 118 gram, meer dan bij vergelijkbare modellen. Een parameter die storend kan zijn voor sporters.
 U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Tot slot hadden we de mogelijkheid om naar muziek te luisteren op dit model op prijs gesteld. De fabrikant achtte het niet nodig om het in te voegen.
 

Het juiste model om uw sportactiviteit te analyseren? 

Met een aangesloten horloge kunt u uw sportactiviteit bijhouden, maar niet alleen dat. Het is een product met vele voordelen. Dit is het detail voor de rose.
 Gokoo heeft dit horloge niet echt ontworpen voor gebruikers die fysiek actief zijn. Het is interessant, maar niet voor degenen die hun sportresultaten willen verbeteren.
 Het is onwaarschijnlijk dat je het vergeet als je het om je pols hebt, want met 118 gram is het een van de zwaarste.
 Aan de batterijzijde is het helaas slecht met slechts 180 mAh, wat een van de laagste autonomie onder alle smartwatches veroorzaakt.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. Het voordeel is echter dat het verbruik op de batterij vermindert.
 Daarnaast heeft deze smartwatch een sensor voor het meten van hartslagen.
 Een analysefunctie van de verbrande calorieën is op dit model aanwezig.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

De juiste keuze voor het downloaden van applicaties? 

Er zijn verschillende besturingssystemen geïnstalleerd op smartwatches. De originele applicaties zijn voor sommigen misschien niet genoeg, vandaar de interesse om te kiezen voor de applicatie met het meest geschikte OS. Deze applicaties geven niet alleen meldingen op uw pols weer, ze kunnen u vermaken, uw conditie en gezondheid bijhouden en u helpen georganiseerd te blijven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. U moet ervoor zorgen dat de standaard geïnstalleerde applicaties voor u geschikt zijn.
 Het scherm is voldoende groot – 1.3 inch, en de gegevens worden correct weergegeven. Het is een van de zwaarste horloges die er zijn – 118 gram.
 Aan de batterijzijde is het een van de slechtste horloges met zijn 180 mAh aan kracht.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

De rose – in een notendop 

De totale score van dit horloge behoort tot de laagste. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk te vervangen als u ziet dat uw behoefte verandert.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De weinige zwakke punten zouden kunnen zijn:
 – Zijn gewicht/grootte
 – Het dagelijks gebruik
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen