Analyse en behandeling van het PU01 van Aswee.

In presentatie

Misschien vindt u dat de aangesloten horloges identiek zijn, met een klein scherm, nogal fragiel en niet erg evolutionair? Lijkt het u ingewikkeld om uw weg te vinden door alle mogelijke keuzes?
 

Dus wat we moeten onthouden is deze ene grote kracht:
– De gezondheidsgerichte functionaliteiten
Verschillende zwakke punten op dit horloge:
– Te weinig sportgerichte kenmerken
– De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen

Omdat het belangrijk is om twee keer na te denken voordat je dit soort producten koopt, zal dit artikel je helpen om de dingen duidelijker te zien.
 

Gezondheidsvervolgvraag, wat is PU01 waard? 

Sinds enkele jaren produceert Aswee aangesloten horloges die fitness en gezondheid analyseren. Ze stellen u in staat om echte gezondheids- en fitnessprogramma’s uit te voeren.
 Vanuit dit oogpunt is de PU01 een goede keuze. Deze sensoren maken een goede bewaking van uw gezondheid mogelijk.

 Het belangrijkste verschil met de bekende horloges is dat het niet werkt onder Wear OS (Android) of Watch OS (Apple). Het gebruik is minder intu├»tief dan bij andere horloges. We zijn ver verwijderd van de vlotte navigatie van modellen met Android of Apple Watchs.
 Na een paar weken zult u zich meer op uw gemak voelen bij het gebruik ervan.
 Deze PU01 geeft u een grondige kennis van uw slaapgewoonten. Je komt er wel achter welke uren je het beste kunt uitrusten. Uit alle testen die we hebben kunnen doen, blijkt dat dit model het beste scoort op het gebied van gezondheidsmonitoring.
 Met een versnellingsmeter kan het horloge uw fysieke gezondheid in de gaten houden. Het is mogelijk om de bewegingen van het dagelijks leven te analyseren en te interpreteren. Dat wil zeggen dat de gebaren van de hand of de armen worden vertaald in beweging, gesynchroniseerd met uw gezondheidstoepassing en aanleiding geven tot gezondheidsadviezen.
 Met behulp van een ingebouwde sensor wordt uw hartslag ook bewaakt en worden er waarschuwingen gegeven voor het geval er te veel slagen boven normaal zijn. Zonder ECG-functie kunt u met dit model de hartslagcurve niet zien.
 

Is dit horloge nuttig in het dagelijks leven? 

Heb je een slim horloge nodig? Hoe komt dit van pas in je dagelijks leven? Dit is precies wat de test van de PU01 laat zien.
 Dit model is goed geplaatst in vergelijking met de huidige smartwatches. Dit horloge informeert u en geeft advies.
 Onder de lijst met functies die we graag hadden gezien is GPS. U kunt vele andere horloges vinden voor dezelfde prijs, met een GPS inbegrepen.
 Daarnaast wordt geadverteerd om waterbestendig te zijn. Maak je geen zorgen over het onderdompelen in je badwater. Dus we hebben hem een paar minuten onder water gelaten en niets te melden.
 Aswee heeft gekozen voor een horloge zonder de optie van versterkt glas; dit is betreurenswaardig.
 Ondanks interessante functies heeft het horloge geen aanraakscherm. U zult niet kunnen winkelen met dit horloge omdat het niet de NFC contactloze functie heeft.
 Bij regelmatig gebruik zal de afwezigheid van een muziekspeler worden betreurd. De functie is hier niet beschikbaar.
 

Een aangesloten horloge voor sport 

Met een smartwatch kunt u in sommige gevallen uw sportieve vooruitgang gemakkelijk vastleggen. Het is een product met vele voordelen. Wij leggen uit wat PU01 voor u kan doen.
 Sporters zullen geen interesse vinden in dit nieuwe product. Zelfs voor de occasionele sporter is dit horloge niet geschikt.
 Merk ook op dat dit horloge geen GPS heeft. U zult dus altijd uw smartphone, verbonden met het horloge, moeten meenemen om uw reizen te meten en te bekijken.
 U zult niet in staat zijn om alleen met uw horloge verbinding te maken met het internet. In ruil voor dit ongemak heeft u een langere levensduur van de batterij.
 Een ander voordeel van Aswee horloges is de aanwezigheid van hartslagmonitoring.
 Een analysefunctie van de verbrande calorie├źn is op dit model aanwezig.
 
Aan de muziekkant is het ook belangrijk om te specificeren dat dit horloge geen muziek toelaat. 

Een aangesloten horloge waarmee toepassingen 

De best verbonden horloges op de markt draaien onder Wear OS voor Android of watchOS voor Apple, maar er zijn ook andere. De bijbehorende toepassingen laten niet dezelfde soorten gebruik toe. Er zijn gezondheidstoepassingen, andere sportgerichte toepassingen, of toepassingen die voldoen aan de behoeften van het dagelijks leven.
 Door zijn configuratie beperkt deze smartwatch het toevoegen van nieuwe toepassingen. 
Door een specifiek besturingssysteem voor dit horloge kunt u geen nieuwe toepassingen downloaden. Ook is er, afgezien van de oorspronkelijke toepassingen, geen mogelijkheid tot het hebben van andere.
 Tot slot, wat de aanvragen betreft, zult u tevreden moeten zijn met wat standaard is; geen mogelijkheid om nieuwe toe te voegen. Het is een basishorloge, gewijd aan eenvoudige toepassingen.
 

Tot slot, de PU01 … 

Tot slot, dit aangesloten horloge is niet erg technologisch geavanceerd en is zeer eenvoudig te gebruiken. De lage prijs kan ervoor zorgen dat je het wilt kopen.
 Hier is het hoogtepunt van dit verbonden horloge:
 – De gezondheidsgerichte functionaliteiten
 De zwakke punten van dit aangesloten horloge zijn :
 – Te weinig sportgerichte kenmerken
 – De onmogelijkheid om nieuwe toepassingen te plaatsen